Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: dzieciol » 21 maja 2006, 14:30

Chlopaczek pisze:Gdy czytam o Interze rysuje mi sie przed oczami nastepujaca scena:
Przychodze (ja-Facchetti) do banku i chce sie dowiedziec jakie maja zabezpieczenia antywlamaniowe.Znajduje w koncu osobe (Pairetto)ktora mi to dokladniej lub mniej dokladnie wyjasnia (nie wiem czy pracownicy banku moga zdradzac takie rzeczy wiec mnie poprawcie ale wydaje sie ze raczej nie powinni).Moja rozmowa z ta osoba zostaje nagrana.Policja wychodzi z zalozenia ze skoro o to pytalem to oczywiscie chcialem ten bank obrobic bo po coz innego mialbym pytac o takie rzeczy?Trafiam do paki podczas gdy tak naprawde kary dyscyplinarne powinna poniesc osoba ktora mi tych informacji udzielila a ja zamiast roku wiezienia (zalozmy ze na tyle by wykluczono Inter z pucharow) powinienem dostac co najwyzej pouczenie zeby o takie rzeczy wiecej nie pytac.
dobre:) Jednak po co pytales...skoro do niczego Ci to wszystko niepotrzebne...?! wlasnie tu tkwi chyba <?> i to wlasnie musza rozwiazac...bo po co ktos by ryzykowal..podaniem danych i pytaniem o nie...skoro to wszystko po nic?!;)

Wróć do „Wracając Do Meritum”