Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
DarkSnake
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: DarkSnake » 21 maja 2006, 15:22

Poczekajmy do konca, az sie caly skandal wyjasni. Jestem przekonany ze zarowno Inter jak i Milan wyjda z tego bez szwanku. Zawsze bylem dumny za osobe Morattiego w naszym klubie i mysle, ze sie to nie zmieni. To on wybral tez Facchettiego na prezydenta Interu i wierze, ze dobrze zrobil. Na koniec afery bedzie mozna wyciagac wnioski. Wszystko kreci sie w okol Juventusu na szczescie (dla mnie i dla innych fanow Interu :P ) Zauwazylem jedna rzecz. Kiedy pojawilo sie info o Milanie, ze tez jest zamieszany, juventini byli w 7 niebie :D i oskarzali Rossonerich, juz im kary wymierzali, wrozyli degradacje :D Jak sie zakonczylo - wszyscy wiemy. Tylko, ze wsrod nazw klubow zamieszanych w afere teraz zawsze pisze sie takze o Milanie. Sadze, ze identycznie potoczy sie sprawa Interu. Dla mnie to juz jest kara, ze Nerazzurri beda postrzegani jako klub zamieszany w skandal, bo wierze w uczciwosc Interu, ze gra Fair-Play. Na pewno ucierpi na tym renoma klubu. Ale teraz kazdy klub z Wloch bedzie kojarzony z afera. Niestety.
Generalnie jesli chodzi o Milan i Inter to doskonale to ujal Chlopaczek - "z igly widly" (ciekawe w czyim interesie rozdmuchano te sprawy ;) )

Wróć do „Wracając Do Meritum”