Niggaz pisze:Sprawdziłem
No i co z tego, że sprawdziłeś!? Nie wiem, na co liczysz? Myślisz, że nagle zapałam wielką miłością do Ronaldo? A może uznam, że Raul jest całkowicie bezużyteczny!? Tylko, dlaczego mimo tych bramek Ronaldo i tej bezużyteczności (twoim zdaniem... jak domniemam) Raul'a kibice w Madrycie mają ciągłe pretensje właśnie do R9, a nie do R7..., którego zresztą bardzo szanują... ? Może, dlatego, że "ten" R7 pracuje ciągle na "tego" R9, a "temu" R9 czasem nawet nie chce się dobiec do kierowanych do niego piłek... ? A może, dlatego, że Raul lepiej wykonuje swoją pracę na boisku niż Ronaldo swoją (a nie jest to to samo zadanie... )? To, że to nie Raul jest pierwszym strzelcem drużyny to nie do końca jego wina..., lecz zapatrzonych w Ronaldo kolejnych trenerów Real'u, którzy z czasem zapomnieli, że Raul też potrafi dużo strzelać i cofneli go niemal na środek boiska. A on już chyba nie raz udowodnił, że potrafi strzelać gole.
Jeśli twoim zdaniem błędy ortograficzne świadczą o braku inteligencji to bravo chyba zacznę Cię podziwiaćbrylancik pisze:Wiesz co, Ty lepiej o inteligencji nie piszstan_mic pisze:Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...