Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu 2026

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2079
Kibicuję: Manchester United

Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu 2026

Post autor: Mr.Chris » 22 maja 2026, 15:05

Eyesmon pisze:
22 maja 2026, 14:01
Właśnie - Palmer i Foden. Ten pierwszy przecież dowozi w Chelsea jako jeden z nielicznym a ten 2 miał być wielką nadzieją Albionu, w pewnym momencie to był TOP, skrzydło, AM, środek.

Co tam się zadziało w City że tak spadł w hierarchi?
On zawsze jakoś dziwnie rotował Fodenem i mam wrażenie, że stawiał na niego tylko jak musiał. Może z charakteru mu niezbyt pasował? W każdym razie, chyba w każdym sezonie miał okres przestoju, gdzie wchodził tylko z ławki, chociaż nie był kontuzjowany.
Michał M pisze:
22 maja 2026, 14:07
Mr.Chris pisze:
22 maja 2026, 12:04
Mnie najbardziej zastanawia, czy potrzebują aż 3 snajperów. Toney, Kane i Watkins, każdy z nich może grać na szpicy, a od biedy można tam i Rashforda ustawić.
Kane może też grać za plecami napastnika, w Bayernie tak już nierzadko było, może Tuchel bierze to jakoś pod uwagę.
Wiem, ale i tak wzięcie Toneya brzmi tu dziwnie.
sickstick pisze:
22 maja 2026, 14:41
On w City w tym sezonie grał więcej niż 3 z 4 graczy Arsenalu powołanych na mundial, więc to nie czas grania jest problemem, tylko to że chłopak drugi sezon z rzędu kopie się po czole.
Przyjrzyj się dokładniej jego występom. Większość minut i dobrej formy miał na jesieni, a od porażki z United (17 stycznia), kiedy został zmieniony w przerwie, tylko 3 razy wyszedł w pierwszym składzie w meczu ligowym. Wliczając puchary miał tylko 8 meczów w pierwszym składzie i ani razu nie zagrał 90 minut. Powiem więcej, tylko raz przekroczył 80 minut. Tzn forma swoją drogą, ale nie mów, że dużo grał :P

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”