NBA...

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6353
Kibicuję: 4rsenal

NBA...

Post autor: sickstick » 22 maja 2026, 15:35

Pykam sobie od 2 tygodni w NBA 2k26, tryb MyGM, czyli centralnie FM w NBA. Świetna sprawa.

Objąłem Hornets. Wytradowałem praktycznie cały zespół poza LaMelo, Konem i Klakbrenerem (cienki, ale 7.3 stopy pod koszem robią robotę) za kilka wartościowych picków (wziąłem sobie perk na dobre cany przy wymianach), ograniczyłem minuty dla LaMelo i Kona, zatankowałem po ostatnie miejsce w lidze, przez co właściciel chciał mnie zwolnić już w pierwszym sezonie a LaMelo odejść, ale udało mi się przeczekać ich dramy.
W drafcie 2026 - złożonym z prawdziwych prospektów (gra daje możliwość pobierania customowych baz draftu tworzonych przez fanów), wybrałem z 1. Dybantse, z 2. Boozera (pick Wizards za Millera), z 6. Amenta (pick Bulls za Diabate), więc wchodzę w nowy sezon z 1 supergwiazdorem (LaMelo), 4 topowymi prospektami (Kon, Boozer, Dybantsa, Ament) a w 2027 mam jeszcze niechroniony pick Wizards :boruta: Na papierze za około 2 lata tylko OKC i Spurs będą mieli mocniejsze paki, ale wschód raczej będzie należał do mnie.

Zaebista zabawa, fanom NBA oraz FMa polecam gorąco ten tryb :bicz: Od lat marzyłem żeby pograć w FM NBA i ten jest lepszy niż mogłem sobie wyobrazić.

Wróć do „Inne sporty”