Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 21 maja 2006, 19:00

DarkSnake pisze:Swoja droga juz kilka dni temu powinna byc informacja o tym, iz zakupilismy Grosso. Juz byl przez nas zaklepany, lada dzien miala sie pojawic wiadomosc , ze jest juz interista.. A tu nagle cisza Mam nadzieje, ze juz go z rak nie wypuscimy. Grosso czekamy

Należy zachować spokój Dark ;) miejmy nadzieje, że działacze nie spartaczą czegoś i jak najszybciej potwierdzą na oficjalnej prezentacji Fabio kibicom :]
myhalek_acm pisze:Witam tifosich zza miedzy . Mam nadzieje ze na sze stosunki nie bedą takie jak Kargula i Pawlaka.Inter coraz mocniej sie zbroi Grosso,Maxwell,Tavano,Maicon .Patrze ze lubici nam oddawac swoich najlepszych zawodnikow (favalli) .Mysle ze w nastepnym sezonie juz po oczysczeniu calcio pojedynek Interu z Milanem i Roma
bedzie bardzo ciekawy.Zycze udanych transfeów!!
Również witamy w naszych skromnych progach :twisted: :) Calcio zawsze jest ciekawe nawet bez Juventusu :wink:

bagg pisze:To Tavano juz w Interze ? Ja o czyms nie wiem ?

No narazie Bagg krąża takie plotki. Zresztą jest ich sporo więc coś jest na tacy. Jak dobrze pamiętam to była o nim mowa jeszcze w zimie, ale wtedy nie miał kto odejść. A tak Chino spakuje manatki i zwolni się miejsce dla napastnika.

Dacourt już chyba pewny, ale to może pomóc nam w zdobyciu Manciniego :D była już mowa o tym w "prawo bosmana". Ale poza paroma osobami mało kto tam zagląda :P W końcu teraz Roma potrzebuje środkowego pomocnika i wymiana Mancini-Pizarro staje się coraz bardziej realna

Wróć do „Wracając Do Meritum”