Premier League 2025/2026

Matrixxx
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 213
Kibicuję: Inter

Premier League 2025/2026

Post autor: Matrixxx » 23 maja 2026, 20:52

sickstick pisze:
23 maja 2026, 20:40
Sh00t skoro każdy ma Arsenal w dupie, to czemu w ciągu ostatniego sezonu napisałeś o Arsenalu więcej postów niż ja i fieldy razem wzięci? :P
Przecież to bardziej podjeżdża jakimś bólem tyłka. Wczesniej było śmiane z Arsenalu to teraz trzeba jakoś wybrnąć.

Całe to umniejszanie/ wyśmiewanie/ szukanie dziury w całym z powodu stylu gry jaki preferuje Arsenal to jest dla mnie jakiś wyższy poziom odlotu. Przecież dlatego piłka jest piękna i dlatego tak bardzo ją lubimy, bo można w nią grać na wiele sposobów. Kto niby powiedział że styl A jest super, a styl B gorszy.

Ja tam jestem pod wrażeniem tego co gra Arsenal, dla mnie to jest turbo nowoczesna gra w defensywie. Ogromna dyscyplina taktyczna i dbałość o detale. Robią to w sposób jaki chyba nikt obecnie w europejskiej piłce. Do tego dopracowane do perfekcji stałe fragmenty. Sam trochę kręciłem bekę z Artety, ale to raczej w formie żartu niż na poważnie.

Mnie bawi że ktoś nie lubi danego klubu czy stylu gry i z tego powodu będzie umniejszać czy zawsze dodawać jakieś ALE. Zamiast pogratulować i temat zamknąć.

Wróć do „Anglia”