Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 maja 2006, 11:30

Bliżej do Paryż mówisz hmm to ja już nic nie rozumiem :roll: Trzeba czekać chyba - podpisał nowa umowe z Rennes mi. dla tego by klub mógł za niego dostać swoje. Miał wcześniej umowe nie profesionalną :wink:

Yan za Diarre ? a w zasadzie chyba Jean Makuon [tak się pisze chyba :P] miał by zastapic Diarre ? mówimy o tym z Lille ? A co z Seydou Keita z Lens ? Już nie interesują się nim ? Cos ucichły spekulacje na jego tema a były nim zainteresowane niezłe firmy 8) Jeszcze Zokora z "Zielonych" o którego pyta Tottenham.

Jak Lyon sprzeda Diarre to jestem pewien że znajdzie w samej Ligue 1 drugiego takiego gracza :!: Pod tym wzgledem liga jest cool. Może nie każdemu się to podoba że Lyon sypnie kasa jak Paulecie i ma - ale coż życie i rynek :]

P.S Oferta dla Pedro Paulety - szok :shock: lata ma swoje - ale sznute sjanperską też - w Ligue 1 grarantuje co sezon mi. 15 bramek. Widać że pan Aulas wyszedł z takiego założenia - kupujemy 15 bramek :wink: Gdyby to było oferta z OM nie było by tematu ale Lyon może go skusić ...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”