Finał Ligi Mistrzów 2025/2026: Paris Saint-Germain FC - Arsenal FC

jaidee
Skład C
Skład C
Reputacja: 6

Finał Ligi Mistrzów 2025/2026: Paris Saint-Germain FC - Arsenal FC

Post autor: jaidee » 30 maja 2026, 21:53

Karnego po nieoczywistym zagraniu gracza arsenalu w polu karnym nie było słosznie bo w żaden sposób to nie miało jakiegokolwiek wpływu na zdobycie bramki przez rywali którzy sami stali w znacznej odległości od piłki.
BadBoy pisze:
30 maja 2026, 20:24
gość wygrał pozycję i był ciągnięty za rękę. Walka o piłkę
Chlopaczek pisze:
30 maja 2026, 20:23
Bardziej mi to wygladalo na karnego niz czysta interwencje.
W 95% przypadków takich sytuacji fauli na 3 kurduplach barcelony w prime, byłyby karne.
cloner pisze:
30 maja 2026, 21:02
Zasłużone zwycięstwo. Arsenal totalny antyfutbol, jak każdy mecz który widziałem w tym sezonie z ich udziałem.
Antyfutbol grał Paryż który tańczył tak jak mu arsenal gdy niemalże cały mecz oddał 2/3 boiska i czekał na swoje momenty. I ten sam Paryż który mając najlżejszą z top5 lig europy nie dojechał końcówki sezonu zmieniając kilku podstawowych graczy ze względu braki fizycznie w dzisiejszym finale.
Dembele, Kwaraczela i ten portugalczyk, w dzisiejszym meczu zrównali sie pięknym wrażeniem dla kibiców z kółeczkami naszego środkowego z polskiej kadry. Bo jak wiemy z polityki nie liczy się jakość tylko wrażenie. Chociaż i to mocno wątpliwe jeden intensywnie przeciągał dośrodkowania, drugi jako jeździec bez głowy, trzeci poza dwoma niecelnymi strzałami wyróżnił się - jak obaj pozostali - niedomaganiem fizycznym.
Ponadto gdyby nie jeden błąd gracza arsenalu, nie byłoby nawet dogrywki.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2026, 21:54 przez jaidee, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”