Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 22 maja 2006, 15:45

Adrian Firek pisze:A jeśli chodzi o Tomka to jeśli przejdzie do ManU to i tak będzie rezerwowym i być może już nie będzie tak grał jak dziś. A grając zawsze w pierwszej "11" będie się dalej ogrywał i bronił swoje.
Ja już to gdzieś pisałem - Peter Schmeichel (jeden z tych "niezniszczonych" talentów przez ManU :p) namaścił Kuszczaka jako swojego następcę i taka informacja była tylko kwestią czasu. Czy Kuszczak będzie rezerwowym? Nie wydaje mi się. Najlepsza parada w sezonie. Jest chyba w pierwszej 3. w Premiership pod względem czystych kont (12 albo 13). Jeśli taki wynik miał w słabym WestBrom to aż strach pomyśleć ile czystych kont będzie miał z taką obroną jaka jest u Czerwonych Diabłów. Nie rozumiem dlaczego on jest tak niedoceniany. Mój kolega jest zachwycony tym bramkarzem, aż zapisał się na listę dyskusyjną WestBrom w trakcie sezonu. Kolesie z Anglii przesłali mu kilka kompilacji jego parad (mecz z L'poolem - 16 celnych strzałów - jedna bramka wpuszczona - taki przykład ;)). Jeśli w wiemu 24-25 lat stanie na bramce ManU to przez najbliższe 8 będze tam stał. Brawo Tomek. Oby tak dalej.

Wróć do „Anglia”