wyobrax sobie iż wiem, ze Reyes jest napastnikiem, grającym aktualnie na skrzydle. A wymieniająć pomocników, chciałem ci uzmysłowić, ze Hiszpania ma tak dobrych zawodników w pomocy, że oni tez moga strzelić bramkę.Xiuhcoatl pisze:Otóż wymieniłem Reyesa, bo tylko on z wymienionych przez ciebie zawodników grał/gra także w ataku. Reszta to typowi pomocnicy. Wobec braku Vicente najprawdopodobniej Reyes grać będzie na lewej stronie, co czyni pole manewru w ataku niezwykle małym.
ale co z tego ? teraz nie ma piłkarzy, którzy moga tylko podawać, lub tylko strzelać gole, piłka się zmienia, Pomocnicy strzelają gole, napastnicy wracają pod bramkę się bronić.Xiuhcoatl pisze:Reszta to typowi pomocnicy
może wszyscy trenerzy powinni brac piłkarzy na mundial za zasługi ?Xiuhcoatl pisze:Gdyby Aragones zabrał tylko piłkarzy w mundialowej formie, to po pierwsze nie skomplementowałby 23 osobowej kadry, a po drugie nie mielibyśmy doczynienia z Hispzańską Drużyną Narodową, tylko z Hiszpańskim Zlepkiem Piłkarzy Będących W Formie Pół Miesiąca Przed Mundialem.
z wielkiej imprezy piłkarskiej, na którą się czeka całe 4 lata, zrobiłaby się impreza, na której piłkarze staraliby się nadrobić ambicją słabą formę