Aż zaskakująco słabo, bo strefę afrykańską ceniłem bardziej niż Concacaf, gdzie poza Meksykiem i USA z reguły nic więcej się nie liczyło. Ale Curacao czy Haiti jeszcze nie grało, więc wszystko przed nami. Ale fakt, że nawet nasi by gorzej nie wypadli od RPA, a musieliśmy mieć 2 stopniowe baraże tak jak i np. Włochy. Europa powinna mieć więcej miejsc, bo poziom jest najwyższy, dalej Ameryka Płd, potem dopiero inne strefy.Samuraj pisze: ↑11 cze 2026, 21:59RPA na ten moment beznadziejne, oni nie potrafią skonstruować nawet jednej akcji. Meksykanie spokojnie po pierwszej połowie powinni prowadzić z 3-0. Nie sądziłem, że RPA jest aż tak słabe, może ich przytłoczył pierwszy mecz, ale czas aby ochłonąć i wziąć się do roboty. Wstępnie ten mecz obstawiałem na 1-1 i być może w drugiej połowie zobaczymy nieco inne RPA które będzie bardziej zagrażało bramce Meksykanów którzy wyraźnie odpuścili już pressing z pierwszych 20 min. Na razie mecz bardzo jednostronny, tylko wynik tego tak mocno nie oddaje...