zastanawialem sie juz nad wersjami przebiegu zdarzen przedstawianymi przez zwolennikow Holewinskiego, nie wszystko mi tam pasuje, ale mniejsza z tym, nie chce mi sie teraz tego rozgrzebywac, zwlaszcza ze mam tylko przypuszczenia ktorych nie moge podeprzec dowodami, jednak jak juz wspomnialem, moje stanowisko jest takie ze ten bramkarz moze odejsc, ale nie za czapke gruszek, jesli zainteresowanie Holewinskim jest tak ogromne, skoro to tak wielki talent jak jest to przedstawiane, to chyba slusznie postapimy domagajac sie odpowiednio wysokiej kwoty za jego sprzedazcloner pisze: ↑28 maja 2026, 15:41Ciekawe kiedy zrozumiesz, że to wasz własciciel zaczął wojnę, ściągnął go zimą do Szczecina po świetnej rundzie w Bytomiu, tylko po to żeby dać mu podpisu kontrakt na gorszych warunkach niż miał w Polonii, a gdy ten się nie zgodził na tak fatalne warunki to został zesłany karnie do 3 ligi bez możliwości grania. Gdy piłkarz po takim chamskim zachowaniu właściciela zaczął konsultować się z prawnikiem i managerem to wtedy faja właścicielowi zmiękła i Axel dostał mozliwość zagrać w pierwszej kolejce wiosny, później jeszcze wystąpił jedynie w dwóch meczach (przed drugą rozprawą), żeby pokazać światu, że Axel ma możliwość gry
rozpad kobiecej Pogoni?
- to niszowy sport, na chwile obecna nie widze perspektyw rozwoju, ta inwestycja raczej nie splaca sie ani finansowo ani marketingowo, musialby pojawic sie realny sponsor ktorego bedzie bawic wykladanie pieniedzy na Portowianki, ja tam nie widze jakiejs wielkiej katastrofy dla klubu jesli ten zespol przestanie istniec i wydaje mi sie ze wieszczenie tutaj jakiegos armageddonu to bardziej chec wbicia szpilki w obecny zarzad
wpisy AH o zainteresowaniu pilkarzami Pogoni przez klub z Izraela?
- konflikt Zydow z Palestynczykami jak rowniez i obie te nacje obchodza mnie tyle samo co wplyw deszczow monsunowych na uprawe orzeszkow ziemnych w Gabonie, licza sie wylacznie reperkusje wypowiedzi prezesa, nie wydaje mi sie aby mialy one jakies przelozenie na to co sie dzieje z naszym klubem, swiat arabski ktory stoi po stronie Palestynczykow to miejsce gdzie mozna dobrze sprzedawac zawodnikow natomiast Izrael to na pewno nie jest Eldorado do zarabiania na transferach wiec jak juz szef musial przelac swoje emocje na papier to z dwojga zlego lepiej bylo napisac cos milego dla Arabow, chociaz tak jak wspomnialem nie sadze zebysmy byli w stanie jakos to zmonetyzowac, a najlepiej byloby nic nie pisac
Dominika Grosicka?
nigdy nie uwazalem ze bedzie Mesjaszką Pogoni w jakimkolwiek aspekcie, ale w dupie mam czym ona tak naprawde sie tam zajmuje tak dlugo jak nie musze bulic na nia z wlasnej kieszeni i dopoki nie szkodzi, uwazam ze jak szybko nie udowodni tam swojej przydatnosci to zostanie zwolniona, mysle ze koniec kariery Kamila Grosickiego w Pogoni bedzie rownoznaczny z koncem kariery w klubie jego zony, do tego czasu zgodnie z zasada happy wife happy life jest w porzadku
ostatni wywiad Tana Keslera?
no dyrektor bez watpienia dobry jest w kadzeniu wlascicielowi ale to mi nie przeszkadza, ma sie sprawdzac w zarzadzaniu klubem w wymiarze sportowym (czyli w cholere do poprawy) ale uwazam ze jest prawdomowny (moze poza tym uwielbieniem szefa co jednak wybaczam, najwyrazniej trzeba tak robic pracujac z AH), mozna sie dowiedziec interesujacych rzeczy podczas wywiadu, przynajmniej to mu zaliczam na plus