Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2415

Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Post autor: moody » 13 cze 2026, 10:51

Chlopaczek pisze:
13 cze 2026, 10:42
Ja do tej pory ogladalem wylacznie skroty spotkan i tutaj pochwala dla TVP za to ze sa one bez podawania wyniku w tytule czy na miniaturce oraz ze maja po 10 minut czyli tak akurat.
W tym miejscu pochwaly sie koncza bo jakosc tych skrotow a takze transmisji jest mowiac delikatnie slaba. Fajnie ze wszystkie mecze mamy za darmo i niby nie powinno sie narzekac na darowanego konia ale jakie on ma zeby wszyscy widza. W 2026 roku transmisje tak niskiej jakosci ocieraja sie o skandal.

Obrazek

Obrazek

Pierwszy zrzut to nasza kochana telewizja a drugi to amerykanski Fox. Roznica jest widoczna a czym wiekszy wyswietlacz tym widoczna bardziej. Moze ogladajac na telefonie jeszcze spoko ale na duzym monitorze nie wspominajac tv kluje w oczy. Czytalem ze u naszych zachodnich sasiadow tez to wyglada zdecydowanie lepiej.
Ja wiem ze telewizja w likwidacji ale bez przesady hehe.

Coz trzeba ogladac skroty na zagranicznych stronach i cos wymyslic do jutra bo wtedy planuje obejrzec pierwszy caly mecz pomiedzy Brazylia a Maroko. Faza grupowa mniej boli bo tylko kilka spotkan mam na rozkladzie ale od pucharowej chyba bedzie trzeba cos wykupic.
no jest lipa. oko od lat przwyczajone do ogladania w 4K, a tu powrot do przeszlosci

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”