Okej, choć powiem szczerze, że dziwne trochę, bo (polecę ze stronki, bo tych turniejów jest tyle, że nie idzie tego zapamiętać wszystkiego, a też nie oglądam wszystkiego)
W tym roku wygrali 1 na 6 turniejów (ostatnio z Falcons w Astanie) z czego z dwóch najważniejszych IEM Rio w ryj od Vitality 3-0 w finale (pula nagród 300k $) i IEM Kraków porażka w półfinale z Furią (pula nagród 1mln$) natomiast Vitality tylko w tym roku 5 na 7 wygranych turniejów z czego raz w Blaście na Malcie porażka w półfinale z Falcons i ostatnio porażka w ćwierćfinale z NaVi w Atlancie na IEMie (z czego IEM w Atlancie był rozgrywany w tym samym czasie co PGL w Astanie, więc Vitality ze Spirit na tym ostatnim zagrać ze sobą nie mogli). Do 2025 mi się nie chcę już lecieć, ale tak na szybko to francuski team odpadał z Eternal Fire (obecną AURORĄ), MOUZ, Mongolz, Falcons, G2, Furią i raz jeszcze z Falcons. Pozostałe 9 turniejów wygrali w tym 2 Majory. A jeśli mnie h2h nie myli (a nie powinno) to Vitality ostatni bezpośredni mecz ze Spirit przegrało w październiku 2024 roku