Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 23 maja 2006, 19:17

Lukaz pisze:A byłeś kiedyś na starówce w W-wie ze wiesz jakie sklepy wchodzą w jej skład?
Bylem
Lukaz pisze:Tak postępującego zawodnika nawet gdyby nazywał się Ronaldinho każdy zdrowo myślący prezes nie chciałby zatrzymac w drużynie.
Owszem, ale ja nie pisze ze mieliby na sile go trzymac... Zreszta wiekszosc dobrych czarnoskorych pilkarzy jak wyrobi sobie jako taka renome u nas to od razu ucieka i tylko problemy z nimi ;)
Lukaz pisze:On chyba nie odszedł sam a to Legia nie przedłużyła z nim umowy, więc co to za strata jak sam klub nie chce piłkarza.
I to wlasnie podkresla marnosc umiejetnosci w ataku Legii przeciez Kucharski czesto gral w podstawowym skladzie Legii... Jak juz mowilem jak Legia nie chce sie skompromitowac w el do LM to musi 2 napastnikow 2 razy lepszych od obecnych kupic
Lukaz pisze:Nie, ale zawsze (nadal) możesz prowokować swoimi postami kibiców Legii i się napinać, zresztą co ci innego pozostało?
Czy jakas wielka prowokacja jest pisanie ze pol skladu odchodzi :?: Co mi pozostalo :?: Czekac az Wisla w przyszlym sezonie odbierze Wam mistrza. Bo tak na zdrowy rozum biorac to na dzien dzisiejszy nie wiem czy mogla by bez problemow wyprzedzic Wisle w tabeli...

Wróć do „Polska”