Bazar w Turynie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 maja 2006, 20:20

Snipp_ pisze:Z tego co mi wiadomo, żaden się tam nie wybiera. To raczej dwa mediolańskie kluby wyraziły wstępne zainteresowanie naszymi graczami.

Z tego co mi wiadomo to sie mylisz. I tak o wszystkim zadecyduje kasa. Tylko mi nie mów że przywiązanie. Bo np. Emerson jest tak przywiązany do Juve jak ja do L&M. :wink: zreszta nie tylko On - A wyrok wcale nie musić być w tem momencie najważniejszy. Bardzie ta nie pewnośc.

Oczywiście może być tak że żadne z tych piłkarzy nie odejdzie. Ani Milan, ani Inter nie pozyska gracza Juve - czy tez inne kluby - ale powiedz mi kiedy w mercato nie było plotek ? Przeciesz to dla Włochów cześc sezonu :] I jak napisałe to już nie są plotki typu Juve chce tego, czy tamtego :P czy np. Gerrard na Delle Alpi. :wink: Są to plotki tego typu jak tytuł tematu. Czyli coś musi byc na rzaczy ...

Myhalek_acm nikt nie twierdzi że Ibra nie ma talentu itd. Faule czy konflikty to jedno ale takim graczem Milan nie zastąpi Shevy [jak coś]

Chlopaczek pisze:Kraza plotki ze w przypadku sprzedazy Shevchenki Romek uruchomi swoje koneksje i pomoze nam pozyskac Teveza oraz Mascherano. Jezeli Milan dokona zakupu Mascherano to Emerson jest nam zbedny.
A wiesz jakie to jest ryzyko ? :roll: Nie każdy jak Kaka' przychodzi odrazu na taki poziom gry w europie i mnie zapomina nawyków - patrz np. Riqualme :roll:

Sam nie wiem co o tym myśleć. Wszystko zależy od Andriya w tej kwesti. Ale nie wierze w to że gdy Sheva zostanie nie znajdą się środki na wzmocnienie innej formacji. Tym bardzie jak np. Rui odejdzie i nie tylko on.

Masz racje Bagg nie wielu sądziło że podoła zadaniu. Jak grał nie zawodził. Ale rezerw ? chyba Torino :twisted:

Wróć do „Wracając Do Meritum”