Snipp_ pisze:Z tego co mi wiadomo, żaden się tam nie wybiera. To raczej dwa mediolańskie kluby wyraziły wstępne zainteresowanie naszymi graczami.
Z tego co mi wiadomo to sie mylisz. I tak o wszystkim zadecyduje kasa. Tylko mi nie mów że przywiązanie. Bo np. Emerson jest tak przywiązany do Juve jak ja do L&M.
Oczywiście może być tak że żadne z tych piłkarzy nie odejdzie. Ani Milan, ani Inter nie pozyska gracza Juve - czy tez inne kluby - ale powiedz mi kiedy w mercato nie było plotek ? Przeciesz to dla Włochów cześc sezonu
Myhalek_acm nikt nie twierdzi że Ibra nie ma talentu itd. Faule czy konflikty to jedno ale takim graczem Milan nie zastąpi Shevy [jak coś]
A wiesz jakie to jest ryzyko ?Chlopaczek pisze:Kraza plotki ze w przypadku sprzedazy Shevchenki Romek uruchomi swoje koneksje i pomoze nam pozyskac Teveza oraz Mascherano. Jezeli Milan dokona zakupu Mascherano to Emerson jest nam zbedny.
Sam nie wiem co o tym myśleć. Wszystko zależy od Andriya w tej kwesti. Ale nie wierze w to że gdy Sheva zostanie nie znajdą się środki na wzmocnienie innej formacji. Tym bardzie jak np. Rui odejdzie i nie tylko on.
Masz racje Bagg nie wielu sądziło że podoła zadaniu. Jak grał nie zawodził. Ale rezerw ? chyba Torino