ciezko bedzie wypchnac ze skladu niektorych graczy
podobno Greenwood juz opuscil Szczecin, kto wie, byc moze nawet trwaja jakies rozmowy ale przed Pogonia nikt na Wyspach Brytyjskich nie chcial wybulic za Anglika 2mln $, trafil do nas, poszla historyjka ze angielski wirtuoz zostal uwiedziony projektem ktory mial byc wlasnie rozkrecany w Szczecinie aczkolwiek podejrzewam ze blizsza prawdy jest teoria ze brytole chcieli wypchnac zbędniaka jak najdrozej i zlapali frajerow przy kasie ktorzy chcieli blysnac na transferowym poletku
jestem niemal pewien ze to pomysl Keslera, a teraz pewnie jest zagwozdka bo jesli nikt nie bedzie chcial nam oddac wpisowego w calosci to czy bierzemy strate na klate czy zostawiamy kopacza na nastepny sezon w nadziei ze przestanie odbebniac panszczyzne i da sie sprzedac drozej, z drugiej strony robiac z zespolu centrum rehabilitacyjne ryzykujesz wyniki
Karol Angielski mial byc laczony z conajmniej dwoma polskimi klubami jednak bez zadnych konkretow, mam wrazenie ze z braku laku w Pogoni bardziej skupiaja sie na przekonaniu samego Angielskiego zeby sam zechcial znalezc sobie nowy dom, tylko po co mialby to robic, w Szczecinie dobrze karmia, przemeczac sie nie musi, po co mialby isc na nieznane?, zaprawde powiadam wam, czlowiek ktory sciagnal tutaj tego napastnika powinien zostac zwolniony z klubu w trybie dyscyplinarnym, 30 lat na karku i jeden jedyny sezon w najwyzszej klasie rozgrywkowej powyzej 10 bramek
jesli chodzi o Juware to jestem przekonany ze na ewentualnym transferze wychodzacym bedziemy w plecy, w Velje BK pewnie do dzis nie moga uwierzyc ze ktos kupil Gambijczyka za takie pieniadze, jak juz wczesniej wspominalem Juwara musialby spelnic zbyt wiele warunkow zeby przywrocic swoja kariere na profesjonalne tory odpowiadajace wymaganiom stawianym w naszym klubie, trudno bedzie znalezc jelenia ktory bedzie chcial w dobrej czesci zrekompensowac koszt jego sciagniecia tutaj
uwazam ze ta trojke powinnismy wyeksportowac jeszcze w tym okienku, nawet gdyby mialo to oznaczac ze bedziemy na minusie, to nie jest poziom Ekstraklasy, beda nas ciagnac w doł, reszta zawodnikow jak chce niech probuje swoich sil w kolejnym sezonie