Bazar w Turynie

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 24 maja 2006, 14:09

*_Zaza_* pisze:Makis teraz już nie tylko Zlatan i Emerson łączony z Real :wink: czas na Patricka Vieire. :roll: Choć w tej spekulacji dużo zależy od wyborów na stołem prezydenta klubu i wyroku. No i od trenera a jak za pewne wiesz ostatnio coraz głośniej o osobie Michaela Laudrupa.
Vieira :?: Nie slyszalem ostatnio o tej kandydaturze. Franuz byl juz blisko Realu 2 lata temu, ale ostatecznie wybral Juve. Benito Floro powiedzial ostatnio, ze klub nie bedzie sie staral o pilkarzy, ktorzy wczesniej odmowili Realowi, wiec ta kandydatura moze nie byc brana pod uwage. Chociaz, idac takim tokiem myslenia, Emerson tez odpada :? Zobaczymy co sie wydarzy po 2 lipca, czyli po wyborach. IMO klub bedzie raczej szukal kogos mlodszego na pozycje Vieiry. Cos mi sie zdaje, ze latem moze do nas trafic Zlatan. Jesli nie trzebaby bylo placic za niego grubej kasy to jestem na tak. Rzeczywiscie Laudrup jest bardzo czesto wymieniany przez media jako jeden z kandydatow na trenera. W czerwcu konczy mu sie kontrakt z Broendby i bedzie do wziecia. Podobno negocjuje juz z ktoryms, z kandydatow na prezesa i ma byc karta przetargowa w wyborach. Ciekawa kandydatura IMO :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”