Nie jest on 'zbyt spokojny' bo wymaga od wszystkich z którymi pracuje pełnego profesjonalizmu i grania na najwyższym możliwym poziomie, wyższym niż koszykarz grał do tej poryMartinho pisze:cierpliwosc i spokoj nie jest jego mocna strona...
Oto Urlep właśnieMartinho pisze:kazda strata punktu w glupi sposob konczyla sie frustracja i napadem zlosci przez Urlepa Krzyczal, wymachiwal rekami, rzucal marynarka....
No ale odkąd jesteśmy w UE to tak samo jak inne kraje nie powinniśmy (a może raczej nie możemy) wprowadzać limitu dla koszykarzy z tego regionu. Tak gra cała Eurpopa ale tylko my mamy z tym problem. Wg mnie problem leży w tym że kluby jak to w Polsce nie mają pieniędzy a prezesi chcą szybkich sukcesów i nikt nie bierze się za szkolenie młodzieży bo to wymaga czasu i odrobiny wysiłku. Ale o czym tu mówić jak sam związek ma ogromne długi i nie płaci SMSom na szkolenie a mam nadzieję że tylko byli a nie obecni prezesi kombinują jak mogą i biorą za swoja 'pracę' duże pieniądze. Mam nadzieję że coś sie w tym kierunku zmieniło lub zmieni bo reprezentacja już niżej upaść nie może bo to co teraz prezentuje to jest już dno dnaMartinho pisze:Moim zdaniem mamy dlatego taka slaba reprezentacje bo nie ma zredukowanego w naszej lidze limitu obcokrajowcow i tylko garstka naszych rodakow gra w lidze polskiej...
Też chciałem żeby on prowadził reprezentacje bo Urlep na początku tego sezonu tak jak Anwil nie zachwycał a kłótnie z koszykarzami tez pokazywały że nie dzieje się we Włocławku zbyt dobrze. No ale jak zawsze ostatecznie Urlepa bronią wyniki bo ostatecznie za sukces trzeba uznać wicemistrzostwo Polski zdobyte przez Anwil. Poza tym Urlep siedzi w naszym kraju bardzo długo i zna naszą ligę a także kraj bardzo dobrze i może dobrze się stało że to on bedzie trenerem reprezentacji. Zresztą juz dawno powinien dostać szansę trenowania naszych orłów. Trzeba mieć tylko nadzieje że w kolejnych sezonach będzie pracował w Polsce bo ponoć ma oferty zza granicy. Za to cieszy mnie że żaden Polak nie znajdzie się na tym stanowisku bo dla mnie oprócz A. Konieckiego nikt na to nie zasługujeMartinho pisze:PS: Co do trenera reprezentacji wolalbym jednak Muliego Katzurina niz Urlepa...