Kurde, mam problem z tymi Star Warsami... Nie doczytują się tekstury. Sprawdzałem i jest to powszechny problem którego EA nie naprawiło (!). Ludzie w własnym zakresie kombinowali jak się pozbyć tego problemu i znalazłem takie rozwiązanie :
Problem jest taki, że jak próbuje owe pliki wrzucić do folderu wymienionego w tej solucji, to gra mi się crashuje.
Kombinowałem zmieniać ustawienia graficzne w grze czy w karcie graficznej, ale nic to nie dało.
Gra wygląda jak z Playstation 2 i mega mnie to wkurza i zniechęca. Do tego nie dość, że tekstury się nie wczytują, to gra potrafi ścinać.
Nagrałem kolejne 3 party ale rozważam by grę porzucić. Ciekawe jest to, że gra była robiona na tym samym silniku co Upadły Zakon i tam nie miałem żadnych problemów a tu one występują. Jest jeszcze opcja by zgrać piracką wersję, kiedyś grałem na pirackiej wersji i nie było takich problemów...
Szkoda, jest to mega frustrujące. Ostatni raz takie problemy miałem grając w Wukonga, ale wtedy to była wina mojego kompa, który był za słaby i postać mi się tam zapadała w niedoczytane tekstury. Teraz mam PC kombajn a Star Warsy tworzą takie problemy...