Właśnie dlatego tyle zaśpiewająco prawda mam nikłe pojęcie o seriea, ale tyle za niego nie dostaną.
Jakiś czas temu Juventus ponoć na 50mln euro właśnie wycenił Buffona. On sam do Juve z Parmy przyszedł za 32mln funtów (45-47mln euroNie wyobrażam sobie aby jakikolwiek bramkarz został zakupiony przez jakikolwiek klub za wiecej niż 30 mln, to jest chyba awykonalne.
Hmm... wiesz, spora część składu i tak odejdzie. Do tej pory jak widać, chęć zostania zadeklarowali Canna i Alex tylko. Myślę, że z utrzymaniem nie byłoby problemu, bo w sumie nie róbmy z Juve takich biedaków, to tylko jeden sezon, a trzeba ratować co się da. Ważniejszą kwestią są chęci zawodników. Oczywiście cięcia na pewno są nieuniknione, ale 75% zdecydowanie przesadziłeśfieldy pisze:gra, jako gra, penwie nie. Ale czy Juve będąc w 2 lidze będzie w stanie utrzymac choć by kilkoro piłkarzy ? Miłośc do klubu, przywiązanie to jedno, ale chyba nikt nie uwierzy w to, że nagle piłkarze zgodzą się na 75% cięcia w pensji [tak sobie strzeliłem z tymi 75]
W sumie wiele zależy od tego, czy spadniemy. Ale jak wyżej -> Jego wartość jest ogromna, a dla nas będzie ważny każdy grosz. Do walki o niego zapewne włączy się kilka klubów, więc i cena może być sporaChlopaczek pisze:Uwazam ze jesli zostaniecie zdegradowani to nie zaspiewacie tak ogromnej kwoty za Buffona.Jesli on dodatkowo nie bedzie chcial grac w nizszych klasach rozgrywkowych i poprosi o wystawienie na liste transferowa (albo skorzysta z klauzuli rozwiazania kontraktu jesli taka ma) to juz calkiem.
ossy pisze:Aczkolwiek, dla mnie, jesli GiGi, Zambro, Nedved czy Thuram(o Alexie nie wspominam) pojdą do jakiego klubu z czołówki Serie A okażą sie zwyklymi dziwkami, szmatami judaszami...
No coment [']