Major League Soccer (MLS)

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 973

Major League Soccer (MLS)

Post autor: Przema » 29 cze 2026, 21:49

Tennessee pisze:
29 cze 2026, 19:53
Trochę mnie denerwuję to gadanie o zimnym Chicago w kontekście Roberta, że co on to wybrał zamiast ciepłych rejonów, co za bzdury. Przecież on tam nie przyjechał na 20 lat, końcówka kariery, świetnie miejsce do budowy swojej marki
to wszystko pięknie wygląda. Gorzej że jeśli wierzyć doniesieniom to nie chciał rozmawiać z klubami z Europy aby nie być symbolem kolejnej porażki odnowy reputacji (pozdro Milan i Juve) i grać pod presją. Bogaty Kopciuszek też się nie odezwał (pozdro Como). Jeśli czekał na ofert z Arabii to się też nie doczekał więc wziął co było - myślę że nawet na tym etapie liczył na więcej. Sportowo coś tam chwilo wniesie, ale jak pisałem w innym temacie liczy się też wartość marketingowa a ta jest pewnie porównywalna z tym emerytem rezerwowym Szczęsnym i skończył w tym Chicago. Nie miałem żadnych oczekiwań jeśli chodzi o klub po Barcelonie - uważam że wycisnął 300% z kariery i choć jestem fanem Barcy to nigdy go tam nie chciałem i mam nadzieję przyjdzie ktoś kto bardziej przypominać będzie Suareza niż Lewego -niech mu się wiedzie ale przygodę z kadrą trzeba kończyć.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”