Real zrobił świetny ruch kupując właśnie Cicinho... Dlaczego!? Napiszę tylko tyle: Był dużo dużo tańszy niż Dani i to chyba mówi samo za siebieguru pisze:Dziwi mnie ze na prawa nie postaraja sie o Alvesa tylko sprowadzili Cicinho ktory nie ma co jest dobry
Czy ja wiem!? W końcu to Cicinho jedzie na MŚ, a kto jak kto, ale selekcjoner Brazylijczyków raczej zna się na piłce i potrafi wybrać tych naj...guru pisze:Alves jest lepszy
Cena za Momo chyba osiągnie zbyt duży pułap, by sprowadzać tego zawodnika... może lepiej zastanowić się nad Kameruńczykiem Jean II Makoun, który raczej nie odstaje umiejętnościami od Diarry, a jest o całą masę milionów tańszyguru pisze:mogli by kupic sobie Diarre
No mógłby pasować...guru pisze:Ribery mysle ze by tam pasowal
Soldado nigdy nie zbawi Real'u!! Po co się łudzić!? Niech lepiej rozwinie skrzydła w jakimś mniej wymagającym klubieguru pisze:oczywiscie zatrzymac Soldado!!!!!
guru pisze:Na lewa flanke mogli by kupic np. Kewell'a z LFC
he... to byłby chyba transferowy hit sezonu...
Nie łudź się!! Jeśli tylko trafi do notesu działaczy z Madrytu to natychmiast sprzeda swoje mieszkanie w Londynie i kupi większe pod Madrytem...guru pisze:o Reyesie nie bede pisal bo to zawodnik Arsenalu ktory nie odejdzie od nas