Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 maja 2006, 10:42

Sero no tak ale zawuaż że piszesz przedewszytkim o tym że Spelletti chce miec Pizarro czy też że zna go na wylot. I w to nie wątpie bo wiemy ile lat go trenował. Ale nie uważasz że jeśli Inter zarządał by Manciniego to Luciano powie "NIE" i sprowadzi np. Simplicio czy kogoś innego ? Kto ma podobne zdolność np. grania na tyłach i rozgrywania. Bo ja jestem zdanie że i Mancini i De Rossi to tak kluczowi gracze jak ja Interu Cambiasso czy Stanković - I jeśli przed sezon gra opierała się na nich to teraz głupotą było by ich oddawać - chyba łatwiej jest znaleść podobnego gracza niz Pizarro.

Sero pisze:Tyle, że Inter odda go rywalowi w walce o Scudetto, natomiast sytuacja transferu z Udine do Interu była inna.

Ale to co uważasz że jego cena wzrosła ? :roll:

Ja Ci sie nie dziwie że jesteś zwolenikiem takiej wymiany bo sam wiesz jak jest - ale sądze że jest ona naprawde mało prawdopodobna. Mancini podpisał nowa umowe. [podpisze ?] A De Rossi to po Francesco "okręt flagowy" Rzymian. Jak dojdzie do takiej wymiany to mnie osobiście zaskoczą :) ale juz się nauczyłem nie "mówić" w czasie mercato "na 100%" Masz racje co to tych skrzydłowych jak to inaczej policzyłem :wink: Ty zrobiłes już czystki.

Wróć do „Wracając Do Meritum”