*_Zaza_* pisze:Sero no tak ale zawuaż że piszesz przedewszytkim o tym że Spelletti chce miec Pizarro czy też że zna go na wylot. I w to nie wątpie bo wiemy ile lat go trenował. Ale nie uważasz że jeśli Inter zarządał by Manciniego to Luciano powie "NIE" i sprowadzi np. Simplicio czy kogoś innego ? Kto ma podobne zdolność np. grania na tyłach i rozgrywania. Bo ja jestem zdanie że i Mancini i De Rossi to tak kluczowi gracze jak ja Interu Cambiasso czy Stanković - I jeśli przed sezon gra opierała się na nich to teraz głupotą było by ich oddawać - chyba łatwiej jest znaleść podobnego gracza niz Pizarro.
Zaza powiem szczerze, że jak nie chcą to nie. Dla mnie Pizarro może zostać (przynajmniej nie trzeba będzie szukać srodkowego pomocnika). Świetnie się nadaje zarówno do gry ofensywnej jak i defensywnej i w
razie kontuzji Cuchu Pizarro mógł by grać.
Powiem tak. Jeśli chodzi o sprzedaż do klubu typu Roma czy Milan (czyli rywale w walce o Scudetto) to nie powinna być niższa niż 10 mln. euro tym bardziej, że to Spal chce go w składzie. Jeśli natomiast chodziło by o sprzedaż do np. Palermo to nie ma sprawy, można zgodzić się na jakieś 7-8 mln i niech idzie. Ale uważam że działacze przed jego sprzedażą powinni rozpatrzeć to jak będzie grał w nowym klubie. Czyli u Spala np. ma ogromne szanse rozwinąć skrzydła, a to zadziała na szkode Interu*_Zaza_* pisze:Ale to co uważasz że jego cena wzrosła ?
Ale niesetety jak piszecie wszyscy. Taka wymiana jest mało prawdopodobna
makis pisze:Jesli Adriano zdecyduje sie odejsc, to kierunek moze byc tylko jeden Najprawdopodobniej bylaby to jednak transakcja wiazana z udzialem Ronaldo. Jak dla mnie, jeszcze troche na to za wczesnie. El Fenomeno jeszcze nie jest w Madrycie skonczony Adriano zapraszamy za jakies 2 latka Sorry ze tak troche nie na temat
Makis przenosze Twój post tu z Milanu
Moratti wolałby zamiast Ronaldo wymiane z Cassano. Tyle, że ja nie jestem przekonany do takiego rozwiązania. Przecież Włoch to zupełnie inny gracz niż Imperatore i Inter musiałby jeszcze szukać podobnego napastnika do Adriano, tak jak to było z Ronaldo. Wtedy przyszedł właśnie Adri. Tylko kto miałby być partnerem Adriano w Madrycie jak Cassano lub Ronaldo opuszczą Real ? Raul ? może Robinho
Jest jeszcze inna możliwość - pieniądze Romana
Nie zdziwie się jednak jeśli jutro zaprzeczy temu wywiadowi. Przecież nie raz i nie dwa tak było że brazylijskie media coś przekręciły i to całkowicie zmieniło sens wypowiedzi