Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 25 maja 2006, 14:42

Sero pisze:Moratti wolałby zamiast Ronaldo wymiane z Cassano. Tyle, że ja nie jestem przekonany do takiego rozwiązania. Przecież Włoch to zupełnie inny gracz niż Imperatore i Inter musiałby jeszcze szukać podobnego napastnika do Adriano, tak jak to było z Ronaldo. Wtedy przyszedł właśnie Adri. Tylko kto miałby być partnerem Adriano w Madrycie jak Cassano lub Ronaldo opuszczą Real ? Raul ? może Robinho
To fakt, Tony nie jest tak bramkostrzelny jak Brazylijczycy i ma nieco inne zadania na boisku. Sam Wloch podkresla na kazdym kroku, ze z Realu nigdzie sie nie rusza, ze ma cos jeszcze do udowodnienia. Jak dla mnie moze zostac, wszyscy znamy jego mozliwosci. Trzeba tylko wziac sie za jego forme i dac mu prawdziwa szanse. Co do ewentualnego partnera dla Adriano... Real tak naprawde gra jednym wysunietym napastnikiem, ktorym wlasnie jest R9. Wiec nie byloby wiekszego problemu. Oczywiscie, mozna zalozyc, ze jak przyjdzie nowy trener, to zmieni ustawienie zespolu. Mimo wszystko jednak mamy jeszcze El Capitano. No i nie zapominajmy o Zlatanie. Cos mi mowi, ze moze sie latem pojawic w Madrycie.
Sero pisze: Jest jeszcze inna możliwość - pieniądze Romana :twisted: :P
Roman bedzie raczej walczyl o Sheve, moze o RVN. Poza tym, wiele zalezy od woli samego zawodnika. IMO Adriano, na pewno wolalby dolaczyc do swoich rodakow w Realu :D Ale jak pisalem wczesniej, poczekajmy jeszcze jakies 2 latka :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”