Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 25 maja 2006, 14:47

makis pisze:To fakt, Tony nie jest tak bramkostrzelny jak Brazylijczycy i ma nieco inne zadania na boisku. Sam Wloch podkresla na kazdym kroku, ze z Realu nigdzie sie nie rusza, ze ma cos jeszcze do udowodnienia. Jak dla mnie moze zostac, wszyscy znamy jego mozliwosci. Trzeba tylko wziac sie za jego forme i dac mu prawdziwa szanse. Co do ewentualnego partnera dla Adriano... Real tak naprawde gra jednym wysunietym napastnikiem, ktorym wlasnie jest R9. Wiec nie byloby wiekszego problemu. Oczywiscie, mozna zalozyc, ze jak przyjdzie nowy trener, to zmieni ustawienie zespolu. Mimo wszystko jednak mamy jeszcze El Capitano. No i nie zapominajmy o Zlatanie. Cos mi mowi, ze moze sie latem pojawic w Madrycie.

Czyli co nowy "magiczny" atak w Realu ?
Przecież Zlatan i Adriano byli typowani na główne gwiazdy Calcio, a są głównymi rozczarowaniami. Z tym, że Zlatan napewno opóści Juve natomiast Adriano coś mi się zdaje, że jednak zostanie. Natomiast Real teraz musi konkurować z Barca nie tylko o pkt. ale i o styl i ci zawodnicy mogli by w tym pomóc. Adriano jeszcze 2 lata w Interze ? jak nie dłużej :twisted:
Lipa bo zostaje także Recoba, ale nie przekreślajmy go. Może warto dać mu jeszcze jedną szansę ? tylko żeby przynajmniej w połowie meczów był zdrowy to już by było ok. :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”