Makoun - jeśli ma okazać się drugim Djembą-Djembą to szkoda wydawać pieniądze na tego zawodnika. Niby w Lille grał przez cały sezon solidnie, ale DD gdy przechodził do MU takze był uznawany za jeden z największych talentów.Loczek pisze:Doszły kolejne cele transferowe.
Diarra
Makoun
Cambiasso
Gudjohnsen
Cambiasso - na pewno byłby jakąś alternatywą dla Diarry, który dla mnie osobiście jest priorytetem. Tylko czy Inter odda nam Estebana?
Gdyby nie wypalił transfer jednego z w/w przeze mnie zawodników, chciałbym zobaczyc Manuela Fernandesa w trykocie United.
Gudjohnsen - przy okazji odejścia Ruuda byłby dobrym uzupełnieniem składu.
No właśnie. Najbardziej martwi mnie to w jaki sposób Stone opuścił klub. Jak powiedział Ferguson: „Możemy potwierdzić, że doktor Stone opuścił klub. Mieliśmy poważną wymianę zdań na tle nie piłkarskim i nie medycznym, i w związku z tym najlepszym wyjściem w tej sprawie było jego odejście z pracy.”Loczek pisze:Do tego źle się dzieje w sztabie szkoleniowym. Został zwolniony po kłótni z zarządem perwszy lekarz Manchesteru, mianowicie Mike Stone. Szkoda, ten człowiek był z nami od zdobycia potrójnej korony. Wszyscy, zarząd i piłkarze przyjęli tą decyzję ze smutkiem.
Ale jak już wiemy, nikt nie może być ważniejszy niż Manchester.
To co zaważyło?
Sprawiedliwość jeszcze istnieje. Chelsea zapłaciła Man Utd odszkodowanie w wysokości 10 mln funtów za straty, w zwiazku z osobą Johna Obi Mikela. Od przyszlego sezonu Nigeryjczyk będzie grał w ekipie "The Blues". I fajnie. Za niesfornego zawodnika dostaliśmy sporą kasę. Bo jak to się mówi - z niewolnika nie zrobi się zawodnika. A tak apropos - czyżby wygryzł ze składu Makelele lub Essiena?
Niezmiernie czekam na jakieś ruchy transferowe ze strony United, bo powiem szczerze, że zaczynam się niecierpliwić...