Wasze zdjęcia

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 184

Wasze zdjęcia

Post autor: Samuraj » 04 lip 2026, 3:07

Przyczepiłeś się do tego cytatu, tak jakby tu mało debilnych postów było. Cloner pisze rasistowskie teksty i jakoś nie wklejasz cytatów pod jego kolejnymi postami. Tyle głupich rzeczy jest pisanych na forum, że jeśli ja coś złośliwego napiszę, to powinno zniknąć w tłumie. No, ale sobie wyławiaj posty z przed 4 lat. Ja i tak nie lubię Messiego i jak będę chciał to złośliwie zamanifestować, to zrobię to. Tak samo jak inni użytkownicy zdyskredytują Cristiano Ronaldo albo będą piłkarzy przezywać od małp czy innych asfaltów i nie porównuj tego co pisze, do tego co przeżyłem, bo to nie ma sensu. Nie wiem po co znowu ta zaczepka, już ten cytat wklejałeś w raptem tydzień temu. Weź go sobie wrzuć w podpis w profilu, to nie będziesz musiał cytować w co drugim temacie. Tą podkładkę do bezrefleksyjnych głupot fajnie by było jakbyś stosował też w stosunku do innych użytkowników którzy nie gryzą się w język. Ja akurat w pełni świadomie napisałem co myślę, było to na emocjach po poprzednim mundialu i miałem prawo do pewnych frustracji, zwłaszcza gdy kierują tobą emocje. Tobie też zdrowia życzę.

Wróć do „Hyde Park”