Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 25 maja 2006, 19:50

Zico_FCI pisze:No i mamy drugi potwierdzony transfer tegorocznego mercato. Jak na razie z Interu odszedł Favalli i C. Zanetti, który będzie miał szansę pokopać trochę szmaciankę na drugoligowych (?) boiskach

Krzyż na droge :) Tylko ten Dacourt niepokoi :roll: po co on wogóle potrzebny :?
Zico_FCI pisze:Grosso jest już prawie zawodnikiem Interu (ale jeszcze nie jak to niektórzy sugerowali).

Dość tajemniczo dzisiaj Branca się o nim wypowiedział. Czy jesteście bliżej podpisania kontraktu z Grosso niż byliście wczoraj?
Byliśmy bardzo blisko, ale nie osiągnęliśmy porozumienia
Co to ma znaczyć ? chyba nie to, że nie ma na niego szans ? niech jeszcze przed MŚ go zakupią bo później może być ciężko.

Zico_FCI pisze:Odnośnie Pizarro i jakiś wielkich wymian z Romą trudno coś powiedzieć bo rozważanych opcji jest wiele ale tak naprawdę żądna z nich nie wydaje się być realna. Ja bym Chilijczyka nigdzie nie puszczał, a już na pewno nie za gotówkę. Po co go sprzedawać i szukać piłkarza na jego miejsce ? A lepszego od niego raczej nie znajdziemy. Według mniej Pizarro powinien być w przyszłym sezonie nr. 1 jeśli chodzi o reżyserię a Veron ? … niech już sobie wraca do Argentyny
Hmm jak dla mnie Pizarro jest idealny ... na dublera rozgrywającego. Nie na tego pierwszego bo w tym sezonie nie raz zawiódł w ważniejszym meczu. Nie wiem w czym tkwi wina, ale nie pokazał że potrafi wziąć ciężaru na własne plecy często przechodząc obok meczu. Seba końcówke -jeszcze przed kontuzją - miał słabą co też jest niepokojące. I ciężko powiedzieć kto miałby być reżyserem Interu w przyszłym sezonie :roll: Wydawało mi się, że Riquelme jest takim zawodnikiem, ale chyba nie ma na niego szans. Naprawde nie jest dobrze

Wróć do „Wracając Do Meritum”