Jakie kolesiostwo człowieku.Samuraj pisze: ↑08 lip 2026, 0:01Ibrahimović? to ten idiota który krytykował Cristiano Ronaldo za to, że w wieku 42 lat gra w piłkę i osłabia swoją drużynę bo brakuje mu motoryki? Ten sam Szwed co w wieku 41 lat kopał piłkę w AC Milan?
Ja wiem, że Ibra to kumpel Messiego z Barcelony, ale on naprawdę czasami przesadza z tą krytyką Cristiano Ronaldo i zachwalanie Messiego, tym bardziej, że to cała drużyna Argentyny przyczyniła się do odrobienia wyniku a nie sam Messi.
Eh te kolesiostwo.
Przecież to Messi nie chciał Ibry w Barcelonie. Na tyle źle się czuł przez ten jeden sezon w jego towarzystwie że nie jest tajemnicą że to Messi poinformował Guardiolę że nie jest szczęśliwy, że nie wszystko mu gra i wiadomo po czyjej stronie stanął Guardiola.
A w wyniku tego Ibra musiał latem 2010 się ewakuować do Milanu. Potem Ibra przez lata wyrażał swoją nienawiść za to. Głównie w kierunku Guardioli ale graczy Barcy też nie oszczędzał.
Nie znam powodów czemu Ibra teraz tak wyraźnie obstaje za Messim a przeciwko CR. Może Szwed przestał się już w tym wieku kierować emocjami i stara się po prostu oceniać rzeczy takimi jakimi są. Mogę tylko zgadywać. Nie pisz o żadnym kolesiostwie bo tutaj go delikatnie mówiąc nie było.