Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 26 maja 2006, 12:20

Bonso pisze:2 sezon się skończył ...wiele nowych zagadek, wiele odpowiedzi...ciekawi mnie co się stało z Desmondem, Eko i Lockiem, ale jestem niemal pewien, że przeżyli. Hmm...Desmond dostał łódź od Libby...ciekawie
Henry mówił, że jak wróci to go zabiją, że brodacz w porównaniu do kogoś jest malutki... i teraz wydaje mi się, że tym kimś jest własnie Henry...chociaż moze się mylę, ale na pewno jest jedną z głównych postaci wśród "Innych". A teraz czekać do jesieni na kolejne odcinki...

chyba teraz zacznę oglądać Prison Break, bo bez Losta długo nie wytrzymam, więc trzeba to czymś zastapić

Szczerze mówiąc spodziewałem sie tzw. pierd***cia... ale i tak było nieźle, kilka rzeczy sie wyjaśniło ale te zostały zastapione nowymi zagadkami...

Desmond, Eko i Lock jak na moje żyją bo to nie był żaden wybuch, tylko po prostu wyładowanie tej energi... jak sami widzieliśmy wszystko co było metalowe na ziemi, latało w powietrzu o bunkrze nie wspominam... troszke mnie zdziwiło zachowanie Charliego... "Jeszcze nie wrócili ?" być moze gdzies wyruszyli czegoś szukać... cholera to wie...

Samolot spadł, przez Desmonda :D Lock dopiął swego i nie nacisnoł tego pieprzonego guzika...

Słowa dziewczyny (żony) Desmonda, potwierdziły sie... 'Jak sie ma pieniądze, to można wszystko znaleść" (coś takiego...) ale skąd ona wiedziała, że trzeba szukać emisji pola elektromagnetycznego... Być moze jej ojciec jest kimś w Dharmie... nie zdziwie sie....

Co to za stopa !? Ta wioska to niezła podpucha jak dla mnie... oni tylko udają, że sa jakimiś prymitywami a jaką mają technologie sami widzieliśmy... Hurleya wzieli tylko po to, żeby mógł wrócić spowrotem i przekazać reszcie co widział... Michael nieźle to sobie wykombinowal, zaciągnoł ich na pusty teren gdzie Lostowicze byli bez szans...

Henry jak sie okazało, jest liderem tej całej bandy... oni wiedza jak stamtąd sie wydostać a mimo to, siedza sobie na tej wyspie... ale po co oni tam siedzą do jasnej cholery... :/

Można by pisac i pisać na temat tego odcinka...

Pozdrawiam ! No to czekamy pół roku....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”