Zaraz zaraz. Suma 4 mln euro rzeczywiście jak na polską ligę wydaje się astronomiczna, ale...Jeśli w gre wchodzą nadal Grigorie i Mazilu to niestety, ale ta suma może okazać się niewystarczająca na nich dwóch, a co dopiero miałoby starczyć na tego trzeciego. Po sukcesach rumuńskiech klubów w Pucharze UEFA to teraz ceny ich zawodników tak poszły w górę, że jak wyjedziemy z ofertą 4 mln za tych dwóch graczy to pewnie by nas wyśmiali...Teraz to tylko my jesteśmy zaściankiem, tracąc Rumunów jako kompanów w niedoli...
Trzeba jednak przyznać, że kierunek jest dobry. Jeśli udałoby się ściągnąć chociaż jednego z duetu Grigorie-Mazilu ściągnąć do Wisły to już byłbym zadowolony. Jeśli Wisła z Legią poszaleją w tym okienku transferowym to przyszły sezon może być bardzo emocjonujący. Aż się nie mogę doczekać .
Co do obserwowania Mistrzostw Świata przez Petrescu w poszukiwaniu talentów to byłbym sceptyczny. Coś mi się widzi, że nie tylko szkoleniowiec Wisły wpadł na taki pomysł...
Może Kapka kogoś przyuważy i "doniesie" Cupiałowi...
Post autor: Pisakk » 26 maja 2006, 13:16
Trzeba jednak przyznać, że kierunek jest dobry. Jeśli udałoby się ściągnąć chociaż jednego z duetu Grigorie-Mazilu ściągnąć do Wisły to już byłbym zadowolony. Jeśli Wisła z Legią poszaleją w tym okienku transferowym to przyszły sezon może być bardzo emocjonujący. Aż się nie mogę doczekać
Co do obserwowania Mistrzostw Świata przez Petrescu w poszukiwaniu talentów to byłbym sceptyczny. Coś mi się widzi, że nie tylko szkoleniowiec Wisły wpadł na taki pomysł...
Może Kapka kogoś przyuważy i "doniesie" Cupiałowi...