1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)

Post autor: Samuraj » 12 lip 2026, 18:52

Leszek pisze:
12 lip 2026, 18:43
@Samuraj serio nie wiesz kim jest Kamil Gala? To przynajmniej już wiemy że nie korzystasz z X czyli dawnego twittera bo jak ktoś korzysta i pisze w tematach piłkarskich to nie da się nie znać tej wyjątkowo zaburzonej osoby.
W ogóle nie korzystam z twittera. Więc wiesz. Ja nawet nie korzystam jakoś specjalnie z facebooka ani TikToka - jakoś te uzależnienia mnie ominęły.
Jakim trzeba być ślepcem aby widzieć czerwo dla Messiego za to niezamierzone drapnięcie
Yhm.
Jakim trzeba być ślepcem aby widzieć faul na Salahu gdzie najpierw obrońca odebrał mu piłkę i założył siatkę
To są te dysproporcje. Argentynie możliwe, że przy obecnym sędziowaniu w takiej sytuacji by dali karnego.
No i wczoraj. Osioł chciał oszukać i załapał się na drugą żółtą
Bo sędzia się jebnął z żółtą kartką dla Argentyńczyka i w konsekwencji VAR musiał go poprawiać

Właśnie to jest ten punkt widzenia od miejsca siedzenia. Wiem, że Ci co ślinią się do Messiego czy cholera wie co jeszcze robią do jego wizerunku i ogólnie fanom Argentyny nie będzie się podobała moja perspektywa i tyle.

Dobra. Kończę temat.

Niech będzie, jak wspomniałem. Bóg prowadzi Argentynę i pewnie w tym stylu doprowadzi ją do złota.

Tyle w temacie.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2026, 19:27 przez Samuraj, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”