Dla mnie to trochę o co innego chodzi. Dla mnie problemem było to że wasza strona chciała go zawsze poniżyć, praktycznie od kiedy pamiętam. Od czasów gdy był bardzo młody. Zwłaszcza na polu piłki reprezentacyjnej. Zaczęło się powiedzmy od Mundialu w RPA i przez lata jebaliście go do spodu, nie oszczędzając nawet za zasrane każde Copa America których notabene ja np aż tak nie poważam jako turnieju, ale to inny temat. Nie dało się o nic przyczepić w piłce klubowej to żeście się wyżywali jak tylko mogli w kwestii jego dokonań w reprezentacji.
No i karta się na szczęście odwróciła gdzieś tam od Copa America 2021. Wtedy co prawda wiele osób które wcześniej jebało go za każdą Copę nagle uznało że Copa America to nie aż tak ważny turniej
Wtedy zresztą po raz pierwszy zetknąłem się z Kamilem Galą i o ile mnie pamięć nie myli to mu napisałem że teraz będziemy my się wyżywać i prześladować was zdjęciami Leo z Pucharem Świata. Jeszcze wtedy sam za dobrze nie znalem Kamila Gali, gdybym znał to bym nie tracił czasu na pisanie do niego. Mniejsza z tym.
Tak. Teraz są lata gdy karta się odwróciła, teraz my się trochę wyżywamy na was za to co było wcześniej i choć już czuję się na tym polu spełniony to nie pogniewam się jak do końca odetniemy kupony również i na tym turnieju