Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4322
Kibicuję: AC Milan

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Eyesmon » wczoraj, 18:53

Przema pisze:
wczoraj, 18:14
Konfitura akurat robi kapitalną robotę, oby takich więcej i głośniej o nich było to się patologia drogowa trochę ukróci bo bez medialnego krzyku będzie tylko gorzej.
Problem z nim mają ci, którzy nie mogą się zgodzić na zaprzestania łamania prawa - nie żal mi takich ani trochę a mandaty powinny być srogie i bez żadnej litości. :witam:
Nie. Od tego jest policja i SM. I sądy
Mozesz zgłaszać ale nie możesz stawać za autem i specjalnie tarasowac wyjazd. Dotykać czyjegoś auta. Prowokować. Ja mam cały czas nadzieje ze gość w końcu zarobi konkretną lepe na ryj bo to zwykły kutas który nie ma co robic ze swoim życiem

Jakby miał dzieci to by zrozumiał. Ale to typowy bezdzietny lewak z duzego miasta ktory najchetniej by zamienil cale city w sciezki dla rowerow. Zero rozumienia swiata poza swoja banka.

Nagrywanie panstwa pazurów i innych gwiazd rozumiem ale 90% na jego filmach to emeryci ktorzy przyjechali do miasta do przychodni i widzą ze parkingu zero bo miasto zajebało na kwietniki. Albo kurierzy ktorzy stanęli żeby wylądować towar. Trzeba byc człowiekiem a nie ściera

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”