1/2 FINAŁU: Francja - Hiszpania (14.07.2026 21:00)

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1068
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

1/2 FINAŁU: Francja - Hiszpania (14.07.2026 21:00)

Post autor: yedraz » dzisiaj, 1:06

Chlopaczek pisze:
wczoraj, 22:58
Szacun dla nich bo nie spodziewalem sie ze beda w stanie zneutralizowac ich atak ale jak widac wszystko sie da.
Czy Messi w koncu spotka sie z Yamalem i pograja w pilke a nie tylko beda sie pluskac w wanience?
No też się tego nie spodziewałem, a przecież wszyscy mówią, że budowanie drużyny zaczyna się od obrony. I tak jak wcześniej pisałem, niby ta Hiszpania wyglądała kiepsko, ale praktycznie w żadnym meczu nie czułem, żeby oni wypruwali z siebie flaki. Ot tak prześlizgiwali się czasem, a czasami pewnie wygrywali, ale niemal za każdym razem w trybie ekonomicznym.
Świetna gra w obronie nie jest tak widowiskowa, jak ta ofensywna w wykonaniu Francuzów, dlatego trójkolorowi wydawali się faworytami, ale boisko wszystko zweryfikowało.
Za to Argentyńczycy i Anglicy niemal w każdym pojedynku fazy pucharowej grali na pełnej petardzie. Dlatego jutro wygra Argentyna i obroni tytuł, ponieważ...
Zygmunt-1 pisze:
wczoraj, 23:05
I zaryzykuję. Jak z Anglią to wygra Hiszpania, jak z Argentyną to się wstrzymuję.
A jak z Latynosami to wiadomka. :bicz:
Keres pisze:
wczoraj, 23:08
Można być świetnym cały turniej, ale trafi ci się taki mecz i trochę siara Trójkolorowych, choć jeszcze chwila i oni będą jednokolorowi.
A to jest nawet zabawne. :mrgreen:

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”