Zakupione i czekam na premierę . Beast of Reincarnation ma dla mnie vibe Stellar Blade i Niera Automaty i wierzę, że to będzie kawał dobrej giery.
Międzyczasie nadal gram w Star Wars Jedi : Ocalały ale powiem szczerze, że trochę mnie jednak męczy ta gra. Strasznie dużo w niej elementów platformowych więcej niż w Fallen Order i gra się reklamuje jako gra akcji a nawet soulslike a dla mnie to taki Crash Bandicoot w uniwersum Star Warsów. Naprawdę dużo tego skakania i biegania po ścianach. Ostatnio nagrałem jeden z odcinków i przez 1h i 40 min biegałem po platformach i już klnąłem na tą grę za to... Praktycznie zero walki, tylko ciągłe skakanie. Miało to miejsce na Szlaku Pielgrzyma. Jednak dla odmiany w ostatnim odcinku było już więcej walki gdzie ratowałem Zee na Lucrehulku i uwidoczniło to inne mankamenty gry a przede wszystkim pracę kamery.
W każdym razie nadal szpilam w te Star Warsy i mam czas do 3 sierpnia by je ukończyć, bo wtedy wjeżdża gra powyżej i mam duże oczekiwania co do niej.
Poniżej link do playlisty Star Wars Jedi : Ocalały - obecnie nagrałem sobie 10 odcinków i jestem w nieco lekko ponad połowie gry :