FINAŁ: Hiszpania - Argentyna (19.07.2026 21:00)

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2474
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

FINAŁ: Hiszpania - Argentyna (19.07.2026 21:00)

Post autor: HMK » 18 lip 2026, 15:00

Spytano rozsierdzonego HMK: co najbardziej podobalo ci sie na Mundialu.
HMK spojrzal krzywo na interlokutora i odrzekl chlodno: podoba mi sie fakt, ze sie zaraz konczy

W drugiej scence HMK na pytanie co najmocniej zapamieta z tego turnieju odparl: content na Twitterze
Bo to bylo tzw. 'absolute cinema'. Dla dobra sprawy niech juz wygra ta Hiszpania, nie zniose pchania goscia z MLS do wygrania Balona, jako entuzjasta nagradzania sezonu klubowego nigdy nie spojrze na kilka meczow obijania Senegali i Egiptow tego swiata przychylnym okiem w kontekscie Zlotej Pilki, wiec jutro z dwojga zlego niech bedzie ta Hiszpania, choc moja chec do ogladania tego widowiska jest taka, ze raczej wybiore trashtalki z Ukraincami w CS'ie niz ten mecz.
Ale wracajac do Twittera, bo to byl najmilszy dodatek tego turnieju. Od brazylijskich memow z Endrickiem po odpalenie Kamila Gali. Czeladnik z Plocka (to akurat moje), Gianni Fifantino/Argentino, VAR - Video Argentina Referee (czy jakos tak), Messi jako Goblin z Izraela, kino, absolutne kino i sporo usmiechu na twarzy HMK.
Jedyny plus jutrzejszej wygranej Argentyny to wybuch TT.
I konczac, dobrze ze ten turniej sie konczy. Chetniej odpale Lecha w eliminacjach LM niz to padlo.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”