Lepiej poczekać do końca okienka i wieszać wtedy psy albo pogratulować dobrego okienka. Ja sobie każdy dzień spierdolę komentujac rzeczy,na które nie mam wpływu a koniec końców moze będzie dobrze albo jeszcze gorzej. Bez sensu.
Po prostu czekam. Nasz nowy napastnik mnie kompletnie nie przekonuje,ale moje wylewanie żali tu codziennie nie sprawi, że go oddadzą, to samo z wylewaniem żali na każdą plotkę. Guerriero może być grillowany do końca okienka a finalnie może tu nie trafić
My nawet nie mamy jeszcze oficjalnie DS.
Furlaniego i Moncady też już nie ma, więc osobiście nie zamierzam im poświęcać energii,bo to już bez sensu.
Po Piolim ten klub zaliczył taki rollercoaster, że troche dystansu się przyda. Nie chodzi o to żeby nie dyskutować,po to jest forum, ale o to żeby to robić bez emocji za każdym razem cisnąć po kimś.
Tu jest tyle roboty, że nie liczę na więcej niż miejsca 4-5 . Wątpię osoboscie, że zaspokoją każde życzenie Amorima,o życzeniach kibiców to nawet nie wspominam.
Jak bedzie gra wyglądała jak za Allegriego to bwde co 10 mecz oglądał, jak w zeszłym sezonie,bo to szkoda wręcz nerwów. Chciałbym żeby było inaczej.