Ja robię jednodobową przerwę raz w miesiacu od Internetu (telefon/komputer). Czasem też się zastanawiam czy nie zrobić dłuższej przerwy, aby zobaczyć jak to działa. Mecze i tak w TV lepiej oglądać lub na kompie bo większy ekran.Sh00t pisze: ↑19 lip 2026, 13:12Dopiero co odpaliłem telefon, zrobiłem sobie 3 dniowy detoks od telefonu, sociali itd. Polecam każdemu, warto, choć niestety i tak dochodzimy do wniosku, że bez tego telefonu nie da się w obecnych czasach żyć. Ale do meritum:
Co to jest [k****] za wynik? 4:6???
Zwariowałem![]()
Trochę masz rację, ale podobne uchy achy były nad grą Francji aż do półfinału, i wieszano już złote medale przed turniejem. Ale to bardziej wina komentatorów a nie zawodnika. Argentyna gra nierówno, ale nikt nie kazał Egiptowi i Anglii cofać się pod pole karne i grać obronę Częstochowy, a Embolo zrobić z siebie kretyna.Samuraj pisze: ↑19 lip 2026, 14:01Czy wchodzę mu w dupę? no nie. Przyznałem, że doceniam jego umiejętności i jest to wybitny zawodnik a że jeszcze gra na pozycji która jest od kreowania gry, to siłą rzeczy gra toczy się pod niego. Tak było w Barcelonie, tak jest w Miami i tak jest w kadrze Argentyny. Nie odbieram mu umiejętności, ale drażni mnie to jego gloryfikowanie o czym wspomniałem.