BARAŻ O 3. MIEJSCE: Francja - Anglia (18.07.2026 23:00)

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 205

BARAŻ O 3. MIEJSCE: Francja - Anglia (18.07.2026 23:00)

Post autor: Samuraj » 19 lip 2026, 15:48

Ilka pisze:
19 lip 2026, 15:34
Samuraj pisze:
19 lip 2026, 15:31
Bo cenie go w jakimś stopniu jako piłkarza, jako człowieka już nie.
A co Ci zrobił takiego jako człowiek? Za co go w tym aspekcie tak nie lubisz?
Była już o tym mowa w innym wątku. Po prostu to mały gbur i chamik który ma swoje ego. Bardziej mnie to w nim drażni niż narcyzm i pewność siebie CR7. Bym musiał kolejne felietiony pisać i mi się nie chce, zwłaszcza, że i tak zwalam ten temat na wątek o Messim mimo, że dotyczy meczu Francja-Anglia.

Jak wspomniałem, śledzę La Liga od lat i różne miał wybryki boiskowe, różnie się zachowywał wobec piłkarzy, kibiców, mediów. Jest jaki jest, ma też swoje wybujałe ego ale jak tyle ludzi by mnie traktowało jak jakiegoś Boga to pewnie też bym chodził i miał takie wybujałe mniemanie o sobie.

Wiem, że swoje gdzieś tam przeszedł, może kogoś to dziwić ale mam jego biografię w domu i nawet to przeczytałem... Ale mam obraz tego jak on potrafi się zachowywać i może to po prostu Argentyńczycy tak mają? że są takimi prowokatorami, tyle, że Messi to ten taki wyciszony prowokator i taki cwaniaczek mały.

Może kiedyś przyjdzie czas, że na ten temat się rozpiszę i będę rzucał przykładami. Ja go po prostu jako osoby nie cenię i cenić nie będę. Drażni mnie jego zachowanie i tyle.
Bernabeu2 pisze:
19 lip 2026, 15:43
Samuraj: czy faktycznie to działa? kurcze nie wiem, może zbyt dużo tego Messiego
Serio mówisz? Argentyna mimo wszystko o sporym potencjale męczy się z Republiką Zielonego Przylądka, Egiptem gdzie główną gwiazdą jest też jedną nogą na emeryturze Salah i co najwyżej Marmoush? Szwajcarami gdzie nie ma praktycznie żadnego wyróżniającego się zawodnika, że Argentyna potrzebuje kontrowersji sędziowskich i faworyzowania w meczach aby przejść dalej? Natomiast ich sama gra nie powala i tak naprawdę nie jest na miarę tego finału? To, że Argentyna przeżywa swój najlepszy okres wcale nie wynika z ich jakiejś wybitnej gry. Poza tym nawiązałem do tego co by było gdyby ta drużyna nie była podległa Messiemu. Może nie musiała by się oglądać na faworyzowane sędziowanie by przejść dalej.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”