Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 26 maja 2006, 23:28

Ja mam nadzieje, że zarząd Blancos pozostawi Cassano na anstępny sezon, na ten czas Lopeza Caro nie ma wiec Cassano nie ma aż tak źle. Zobaczymy kto zostanie nowym trenerem, być moze diametralnie zmieni się sytuacja Fantantonio w klubie, ja jestem przekonany jego talentu i wierzę, że pokaże wszystko to co pokazywał w AS Roma oraz kadrze. Stać go na wiele, przejdzie porządne przygotowanie z nowym trenerem, napewno będzie mu łatwiej walczyć o miejsce w pierwszej 11 teraz niż zanim przyszedł...chyba wszyscy pamiętają jak długo zrzucał te 4 kg nadwagi...Jeśłi nawet się nie przebije do pierwszego skłądu, to i tak mielibyśmy klasowego zmiennika, gracza, który wejdzie z ławki zespoł nie odczuje braku podstawowego gracza.

Teraz po odejściu Zizou, mamy ogromną lukę w środku pola...Gutek świetne występy przeplata mizernymi, i jestem zdania, że w tym sezonie grywał zaa dużo owszem grał dobrze do pewnego momentu. Nie mam pojęcia kto będzie jego następcą moze Ricky Kaka :wink: .

Ostatnio znalazłem aktualną fote el Fenomeno wzioł się do roboty przed mundialem...o nadwadze mozna zapomnieć :?: oby :) :D

Obrazek

Wróć do „Hiszpania”