Nie wiem czemu myslisz ze kibice Chelsea nie pokochają go tak samo ?dzieciol31 pisze:widzisz ja jestem Romanista..i uwazam ze Sero ma racje..nie chodzi o to ktorzy sa wspanialisi... ale to czego dali mu kibice MIlanu nie da mu nikt na swiecie..byli dla niego najwspanialszymi kibicami na swiece... bo napewno nie byli to kibice Interu czy Romy;)Juras_InterFan pisze:No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali"
Szkoda:( ale co zrobic?!
Mancini chce Toniego i De Rossiego?! wciaz marzy z tym drugim?! myslalem ze mu przeszlo...
Zresztą grac w piłkę bedzie jeszcze tylko 3-4 lata - a żona bedzie go kochac do konca zycia - jest rodzina, dzieci - przeciez i tak by raczej po zakonczeniu kariery nie osiedlil się w Mediolanie - wiec moim zdaniem postapil slusznie .....
A co do De Rossiego - to dlaczego sadzisz ze nie jestesmy w stanie go pozyskac ?
Moim zdaniem to calkiem realne - jesli naprawde Mancini go chce to Moratti go mu kupi - ja nie widze problemu - raczej chyba nie narzekacie na nadmiar gotówki ?
Hehehehe
A co do wymiany na Pizarro to ja bym nie chcial jakiegos tam de Rossiego - przypominam za Pizarro dalismy 10 milionow Euro i polowe karty Pandeva - ktory jest tez teraz juz wart co najmniej z 5-6 milionów Euro ...
Podobno nawet Arsenal się nim niedawno interesował ...
A wracając do Pizarro - to skoro tyle na niego wydalismy to glupotą by bylo sie pozbywac sie go po jednym sezonie - nie gral zle ani rewelacyjnie ....
Pozbyc się Verona ktory powoduje klutnie z Adriano i wlasnie dokupic De Rossiego lub Barone i bylo by elegancko - pod wzgledem sportowym i dla dobra atmosfery druzyny
Pozdro !