Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 210

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Samuraj » wczoraj, 10:41

moody pisze:
wczoraj, 10:27
Samuraj pisze:
wczoraj, 10:23
Problem indywidualności widzę głównie między Mbappe i Viniciusem każdy z nich gra pod siebie nie koniecznie dla zespołu. Diomande taki nie jest z obserwacji jego gry bardziej można doszukiwać się podobieństw do Olise. Często szuka partnerów i mniej angażuje się w indywidualne akcje.
diomande to jest akurat wlasnie maszyna do dryblowania, na tym glowne opiera sie jego gra. charakterystyka jesli mialbym go do kogos porownac, to bylby to doku
No... Nie oglądam na co dzień Lipska więc się nie wypowiem, ale na mundialu widać było co innego... Jak wspomniałem wcześniej... On bał się wchodzi w dryblingi, często wycofywał piłkę i spowalniał akcje, szukał partnerów. Nie wiem, może miał tak narzucone przez szkoleniowca, ale jego dryblingi można policzyć na palcach jednej ręki... Jedyne co to wbijał piłki w pole karne na aferę... Mnie na mundialu bardzo ten zawodnik rozczarował a każdy go kreował na wielki talent. No, ale możliwe właśnie, że w klubie gra inaczej a inaczej w reprezentacji. Na kompilacjach też w sumie nie zauważyłem by był wielce zrywny do indywidualnych akcji. Nie wiem.. W każdym razie ja go uważam za przehajpowanego zawodnika, ale może się bardzo mylę.

Wróć do „Hiszpania”