No... Nie oglądam na co dzień Lipska więc się nie wypowiem, ale na mundialu widać było co innego... Jak wspomniałem wcześniej... On bał się wchodzi w dryblingi, często wycofywał piłkę i spowalniał akcje, szukał partnerów. Nie wiem, może miał tak narzucone przez szkoleniowca, ale jego dryblingi można policzyć na palcach jednej ręki... Jedyne co to wbijał piłki w pole karne na aferę... Mnie na mundialu bardzo ten zawodnik rozczarował a każdy go kreował na wielki talent. No, ale możliwe właśnie, że w klubie gra inaczej a inaczej w reprezentacji. Na kompilacjach też w sumie nie zauważyłem by był wielce zrywny do indywidualnych akcji. Nie wiem.. W każdym razie ja go uważam za przehajpowanego zawodnika, ale może się bardzo mylę.moody pisze: ↑wczoraj, 10:27diomande to jest akurat wlasnie maszyna do dryblowania, na tym glowne opiera sie jego gra. charakterystyka jesli mialbym go do kogos porownac, to bylby to dokuSamuraj pisze: ↑wczoraj, 10:23Problem indywidualności widzę głównie między Mbappe i Viniciusem każdy z nich gra pod siebie nie koniecznie dla zespołu. Diomande taki nie jest z obserwacji jego gry bardziej można doszukiwać się podobieństw do Olise. Często szuka partnerów i mniej angażuje się w indywidualne akcje.