Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2392

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 25 lip 2026, 17:28

Bernabeu2 pisze:
25 lip 2026, 16:42
Rok temu Real kupił 4 gości, z czego poza TAA to byli 20-latek z Bornmoł, 18-latek z River Plate i 22-latek z Benfiki, nie wiem skąd stereotyp, że to było jakieś wielkie okienko. Mnie się podobały te ruchy (i dalej nie skreślałbym Huijsena czy Mastodonta), nie będę udawać, żę nie, ale było wiadomo od początku, że Real kupił jednego ogranego gracza.
zle to nie wygladalo

xabi wydawal sie miec potencjal na guardiole 2.0

arnold na papierze skrojony pod klub w ktorym wiekszy nacisk jest na ofensywe niz bronienie, najlepszy asystent wsrod obroncow w historii premier league

mastantuono nowy messi ver. 31

carreras fajnie sie pokazywal w benfice, wydawalo sie ze ma potencjal na wskoczenie do hiszpanskiej kadry

huijsen rewelacja sezonu w anglii, awaryjnie wskoczyl do reprezentacji i w momencie transferu do realu byl podstawowym obronca kadry, a cubarsi ogladal go z lawki - tego transferu to wam nawet zazdroscilem

wiadomo, ze jeszcze moga wypalic, ale no na razie wiekszosc zawiodla. w tym okienku rzeczywiscie pomysl inny i glownie sciagani sa doswiadczeni gracze - czy to lepiej, nie wiem - mi akurat taktyka realu polegajaca na sciaganiu glownie mlodych zawodnikow sie podobala, z czysto finansowego punktu widzenia ma wiekszy sens, niz sciaganie 28-32 latkow, ale pewnie najlepiej jesli w kadrze sa oni wymieszani

jak na mnie to aktualne okienko tez moze pojsc w dwie strony

o rodrim pisalem wyzej

bernardo to jest wrak, na skrzydle to juz w ogole bezuzyteczny, mozze w srodku pola cos pokopie

dumfries niby spoko, ale w interze gral na innej pozycji, wiec nie wiem jak sie odnajdzie

cucurella wyglada najsensowniej - w ofensywie dupy nie urywa, ale broni naprawde dobrze - choc glownie opieram sie na jego wystepach w kadrze. ale w sumie yamala tez w zeszlym sezonie niezle zneutralizowal na stamford bridge

diomande jesli przyjdzie - no smykalke do dryblingu ma niesamowita, odejscie na paru metrach mega. tylko trzeba bedzie przelozyc to jeszcze na gre w mocniejszej lidze, bo na kazdego dembele przypada dwoch sancho i gittensow

Wróć do „Hiszpania”