Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 27 maja 2006, 11:13

Onet.pl pisze:Zdaniem Andrzeja Juskowiaka, byłego napastnika reprezentacji Polski, który obecnie występuje w klubie 2. Bundesligi Erzgebirge Aue, podopieczni Pawła Janasa są bez szans na MŚ w spotkaniu z gospodarzami imprezy Niemcami - czytamy w "Dzienniku".
"Nie mamy szans z Niemcami. Maja dwie czy trzy indywidualności, które zdecydują o wyniku - myślę o Ballacku i Klose. Polska nigdy nie wygrała z Niemcami. Statystyki nie kłamią, nie biorą się z przypadku. Przepraszam, ale... nie wygramy. Myślę, że mecz z Anglią w Manchesterze pokazał, ile nam jeszcze brakuje do klasowych zespołów" - powiedział Juskowiak.

"Mamy atuty, ale mamy i problemy - przede wszystkim nasi piłkarze nie są w formie. Do wysokiej formy jest konieczna regularna gra" - dodał.
Juskowiakowi udzielila sie chyba frustracja z powodu ze nie moze on pojechac na mundial... Mozna powiedziec ze ciezko bedzie ale nie od razu ze nie mamy szans i od razu zespol skazywac na porazke :roll: Indywidualnoci :?: Ballack zgodze sie ale Klose idzie spokojnie przypilnowac, w koncu nie jest to jakis wybitny na skale swiatowa napastnik... Juskowiak mowi o meczu z Anglikami ze pokazal nam ile brakuje Polakom do czolowych zespolow europejskich... Panie Andrzeju 1 bramki (Anglia - Polska 1:2) :roll: Niewiele brakowalo zebysmyu ten mecz zremisowali... No nie przesadzajmy juz ze jestesmy na dnie... Ostatnie mecze towarzyskie nie swiadcza w najmniejszym nawet stopniu o formie naszej kadry... Przeciez w kazdym meczu gralismy w innym ustawieniu... To nie jest zadny argument ze nie wyjdziemy z grupy... Jezeli my jestesmy w labej formie to w jakiej jest Kostaryka ktora przegrywa z repra Katalonii czy Ekwador ktory dobry jest tylko u siebie... Ja nie wyobrazam sobie nie wyjscia z naszej grupy. Niestety pan Andrzej ma inne zdanie... Moze liczy na to ze jesli nie pojdzie nam na mundialu to dojdzie do wymiany skladu i on sie zalapie do kadry :lol:

Wróć do „Polska”