Teraz wyczytałem że zapowiedziane było 1944 z drugą wojną w tle. Póki co żadnych dat chyba nie ma. Zacząłem kiedyś oglądać tą najwcześniejszą cheonolgoicznie część 1800 ileś tam ale nie byłem w stanie przebrnąć przez więcej niż dwa odcinki więc te seriale uderzające w historie tak średnio do mnie trafiają.Mr.Chris pisze: ↑25 lip 2026, 10:57Meh, niezbyt mnie oni obchodzą. Wolałbym kolejną część historii Yellowstone zamiast rozbijania się na poboczne nie mające nic wspólnego z Duttonami. Teraz pora na czasy II WŚ. Do trzech razy sztuka, może nakręcą coś godnego głównego serialu, bo poprzednie może nie były złe, ale jednak poziom miały niższy.
Gdzieś też rzuciło mi się w oczy że powstał serial Madison i nawet ma niezłe oceny plus gra tam Kurt Russel. Jednak nie ma tam żadnych postaci znanych z rodziny Duttonow.
Oglądałeś to może?
Szkoda. Faktycznie był tam potencjał. Może jakieś pomysły na wątki fabularne zostały przeniesione do świata Beth i Ripa. Swoją drogą genialne są te postacie. Ja zwłaszcza- fanem Ripa jestem.Mr.Chris pisze: ↑25 lip 2026, 12:55Miał być serial i sam właściciel rancza podobno był bardzo pozytywnie nastawiony do udziału w produkcjach, ale coś w końcu się zepsuło - nie wiadomo tylko gdzie. Obecnie produkcja jest pod dużym znakiem zapytania i mówi się, że wyjście Rancza Duttonów ją przekreśliło.