Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 395

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bernabeu2 » 27 lip 2026, 10:05

Zygmunt-1 pisze:
27 lip 2026, 8:44
W sumie to zdaje się, że Diomande jak był na celowniku Liverpoolu to stwierdził, że woli grać w PSG. Według francuskich mediów dał słowo pod wieżą Eiffla, a jak pojawił się Real to już nie chce w Paryżu. Wygląda trochę jak rozkapryszony dzieciak, ale może to tylko złudne wrażenie. Czytałem już, że na instagramie mówił podczas transmisji, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha, a później, że w Paryżu ma większą szansę na trofea i Złotą Piłkę :think:

Nie weryfikowałem tego wszystkiego, ale sytuacja trochę jak w kalejdoskopie.
Nie znam Jana i może nie jest najostrzejszym skrzydłowym w piórniku - ale też Realek od jakichś 8 lat nie miał grywalnego klasowego prawoskrzydłowego. Więc jak dzwoni ktoś tam do Diomande i mówi “ej, ziomek, od 8 lat nie mieliśmy top prawoskrzydłowego, może to będziesz Ty” to chyba dosyć fajny i zasadniczo zgodny z rzeczywistoscia pitch nawet abstrahując od Realku będącego Realkiem. U PSZaczkowcow tercet Kvara-Dembele-Doue jednak. Może się skończyć jak z Mastodontem, bo rok temu w tym temacie pewnie pisałem, że super transfer, bo Real od 7 lat nie miał top prawoskrzydłowego, a okazało sie, że zbyt młody chłopak i trzeba szukać nowego wzmocnienia, ale jak Mourinho chce 4-3-3 to duża szansa na wyjściowy skład dla Diomande. W PSG granie o nic w lidze i ciężary z miejscem w składzie na LM IMHO, patrz Barcola wygryziony przez Doue rok temu.

Wróć do „Hiszpania”